Chemistry

Title Author(s) Keywords Level
Amino acids in honey Werner Schalko, Peter Pany proof reaction; amino acids, ninhydrine, honey Upper Secondary Education
Aminosäuren im Honig Werner Schalko, Peter Pany Nachweisreaktionen, Aminosäuren, Ninhydrin, Honig Upper Secondary Education
Gli amminoacidi nel miele Werner Schalko, Peter Pany amminoacidi, enzimi, Proteine, ninidrina, laboratorio di chimica Upper Secondary Education
Blüten- oder Waldhonig Werner Schalko, Peter Pany Wassergehalt, Honigsorten, Blütenhonig, Waldhonig, Qualitätskontrolle Lower Secondary Education
Flower or forest honey Werner Schalko, Peter Pany water content, moisture content, types of honey, flower honey, blossom honey, forest honey, quality control Lower Secondary Education
Choosing the right indicator Christoph Bauer Titration, indicator, ph value Upper Secondary Education
Indikatorwahl Christoph Bauer Titration, Indikator, pH-Wert Upper Secondary Education
Izbira ustreznega indikatorja Christoph Bauer titracija, indikatorji, vrednost pH Upper Secondary Education
Odabir odgovarajućeg indikatora Christoph Bauer titracija, indikatori, ph vrijednost Upper Secondary Education
Scelta dell’indicatore giusto Christoph Bauer Upper Secondary Education
Combustion in the beehive Christoph Bauer combustion, chemical calculation, chemical equation, molar mass Lower Secondary Education
Poraba energije v panju Christoph Bauer ogljikov dioksid, poraba sladkorja, sprememba mase Lower Secondary Education
Verbrennung im Bienenstock Christoph Bauer Verbrennung, Bienenstock, chemisches Rechnen, Reaktionsgleichung, molares Volumen Lower Secondary Education
Free acid in honey Werner Schalko, Peter Pany Titration, ph value, free acid Upper Secondary Education
Freie Säure im Honig Werner Schalko, Peter Pany Titration, freie Säure, pH-Wert Upper Secondary Education
Titracija medu: proste kisline Werner Schalko, Peter Pany titracija, ph vrednost, proste kisline Upper Secondary Education
Honey is sensitive to light and temperature Werner Schalko, Peter Pany enzyme, enzyme activity, sensitive to light, sensitive to heat, light, temperature Upper Secondary Education
Honig ist licht- und wärmeempfindlich Werner Schalko, Peter Pany Enzym, Glucoseoxidase, Enzymaktivität, Honig, lichtempfindlich, wärmeempfindlichkeit, Licht, Temperatur Upper Secondary Education
Honey isn´t just sugar Dr. Monika Aufleger vitamine C, proteins, microscale experiment, honey, sugar Lower Secondary Education
Honig enthält nicht nur Zucker Dr. Monika Aufleger Vitamin C, Proteine, microscale Versuch, Biuret, Honig, Zucker Lower Secondary Education
Honung är inte bara socker! Dr. Monika Aufleger C-vitamin, proteiner Lower Secondary Education
Med ni samo sladkor! Dr. Monika Aufleger Vitamin C, Tillmanns reagent Lower Secondary Education
Miód to nie wyłącznie sam cukier! Dr. Monika Aufleger Lower Secondary Education
Nel miele non c'è solo zucchero! Dr. Monika Aufleger Lower Secondary Education
Der Honigmacher Christoph Bauer Reaktionsgleichung, Energie, Honig, Honigmacher Lower Secondary Education
Honeymaker Christoph Bauer chemical equation, energy, honeymaker, honey Lower Secondary Education
Honungsframställning Christoph Bauer avtäcka, krossa, slunga, filtrera Lower Secondary Education
Il produttore del miele Christoph Bauer Lower Secondary Education
Izdelovalec medu Christoph Bauer izdelava medu, enačba, entalpija, energija Lower Secondary Education
Producent miodu Christoph Bauer Lower Secondary Education
Wasser im Honig Werner Schalko, Peter Pany Wassergehalt, Refraktometer, Honigreifung Lower Secondary Education
Water in honey Werner Schalko, Peter Pany water content, moisture content, refractometer, honey ripening Lower Secondary Education
Honey: as sweet as sugar Christoph Bauer, Marcel Schäfer honey pie chart, ingredients, Fehling's Test, sugar, sweet, honey Lower Secondary Education
Med: sladilo Christoph Bauer, Marcel Schäfer Felingov test, vsebnost, glukoza Lower Secondary Education
Söt som honung Christoph Bauer, Marcel Schäfer sockersorter, cirkeldiagram, reducerande sockerarter Lower Secondary Education
Zuckersüßer Honig Christoph Bauer, Marcel Schäfer Honigfächer, Inhaltsstoffe, Fehling Probe, Zucker, süß, Honig Lower Secondary Education
Honey: a water solution Christoph Bauer, Marcel Schäfer water content, moisture content, energetics, honey Lower Secondary Education
Honig: eine wässrige Sache Christoph Bauer, Marcel Schäfer Wassergehalt, Energetik, Wassernachweis, Honig Lower Secondary Education
Honung: en vattenlösning Christoph Bauer, Marcel Schäfer vattenhalt, hygroskopisk Lower Secondary Education
Med - vodna raztopina Christoph Bauer, Marcel Schäfer vsebnost vode, vsebnost vlage Lower Secondary Education
PH and electrical conductivity Christoph Bauer, Marcel Schäfer measurement, ph value, electrical conductivity, electric conductavity Lower Secondary Education
Ph in električna prevodnost Christoph Bauer, Marcel Schäfer merjenje, ph vrednost, električna prevodnost Lower Secondary Education
PH-värde och ledningsförmåga Christoph Bauer, Marcel Schäfer pH, ledningsförmåga, doppelektrod, joner Lower Secondary Education
PH-Wert und elektrische Leitfähigkeit Christoph Bauer, Marcel Schäfer Messung, pH-Wert, elektrische Leitfähigkeit Lower Secondary Education
Heißer Tee mit Honig Christoph Bauer, Marcel Schäfer Enzym, Enzymaktivität, RGT-Regel, Hitzedenaturierung, Honigbiene Lower Secondary Education
Hot tea with honey Christoph Bauer, Marcel Schäfer enzyme, enzyme activity, RGT rule, heat denaturation, honey Lower Secondary Education
Te med honung Christoph Bauer, Marcel Schäfer peroxider, lagring, antibakteriell Lower Secondary Education
Vroč čaj z medom Christoph Bauer, Marcel Schäfer encim, denaturacija, toplota, čaj Lower Secondary Education
Dragocenost medu Christoph Bauer, Marcel Schäfer hidroksimetilfurfural, kvaliteta medu, analiza cvetnega prahu Lower Secondary Education
Honig: ein Premiumprodukt Christoph Bauer, Marcel Schäfer HMF-Gehalt, Honigqualität, Pollen, Pollenanalyse, Honig Lower Secondary Education
Honung: en kvalietsprdukt Christoph Bauer, Marcel Schäfer uppvärmning, lagring Lower Secondary Education
The preciousness of honey Christoph Bauer, Marcel Schäfer HMF content, quality of honey, Pollen, pollen analysis Lower Secondary Education
Dem Honig auf der Spur: Stationenarbeit Lernhilfe Christoph Bauer, Marcel Schäfer Laufzettel, Lernzirkel, Übersicht Lower Secondary Education
Investigating honey: learning at stations Christoph Bauer, Marcel Schäfer activity book, learning at stations, learning circle, survey Lower Secondary Education